Selvi Mobilyaya Hosgeldiniz...
Web sitemiz güncelleme aşamasındadır.
Siparişlerinizi lütfen bizlere İletişim sayfamızda bulanan telefon numarasından veya mail adresinden iletiniz.
 
ÇEREZ POLİTİKASI - selvimobilya

Menü

ÇEREZ POLİTİKASI

SELVİ MOBİLYA
(Selvi Modüler Mobilya Üretim Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi)

İNTERNET SİTESİ ÇEREZ POLİTİKASI
Selvi Modüler Mobilya Üretim Ve Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi (www.selvimobilya.com.tr) birçok web sitesinde olduğu gibi ziyaretçilerin web sitesini daha iyi ve rahat şekilde kullanımını sağlamak amacıyla çerez kullanmaktadır.
İşbu Çerez Politikası web sitesi ziyaretçilerini çerezin tanımı, çerez türleri, (www.selvimobilya.com.trtarafından kullanılan çerezler ve çerez tercihlerinin nasıl yönetilebileceği konularında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Web sitesinde yer alan çerez kullanım uyarısının kapatılması ya da web sitesi kullanımına devam edilmesi halinde çerezlere onay verildiği kabul edilir.
Çerez kullanımı onaylanmıyorsa web sitesine devam edilmemesi ya da tarayıcıdan çerez tercihlerinin değiştirilmesi gerekmektedir. Çerezlere izin verilmemesi halinde web sitesinde birtakım aksaklıklar yaşanabilecektir.
ÇEREZ (“COOKIE”) NEDİR?
Çerez, bir web sitesi ziyaret edildiğinde kullanılan bilgisayarda ya da mobil cihazda veya ağ sunucusunda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Bu dosyalarda; giriş yapılan IP adresi, oturum bilgileri, erişilen sayfalar vb. veriler saklanır. Çerezler, ad ve soyadı, telefon numarası ya da adres gibi verileri içermez. Çerezler sayesinde kullanıcının web sitesi tercihleri hatırlanabilir, oturumun açık tutulması sağlanabilir ya da kullanıcının ilgisi doğrultusunda içerek sunulabilir.
ÇEREZ (“COOKIE”) NEDEN KULLANILMAKTADIR?
SELVİ MOBİLYA tarafından toplanan çerez kayıtlarınız; internet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla kullanıcılara sunulan hizmetleri geliştirmek, internet sitesini iyileştirmek ve internet sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri kullanıcıların tercihlerine göre kişiselleştirmek ve internet sitesinin, kullanıcıların ve Şirketimizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak için aşağıda belirtilen amaçlarla, 6698 sayılı Kanun’un 5. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dâhilinde işlenebilecektir. ÇEREZ TÜRLERİ
Çerezler depolanma süreleri ve kimin tarafından yerleştirildikleri gibi kriterlere göre farklı türlere ayrılmaktadır. Bu kriterler kapsamında temel ayrım şu şekildedir: HANGİ ÇEREZLER KULLANILMAKTADIR?
(www.selvimobilya.com.tr), Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma ve Politikalara uygun olarak farklı türde çerezler kullanmaktadır.
Zorunlu Çerezler: Web sitesinin doğru bir şekilde çalışmasını sağlayan ve özelliklerini kullanmanıza imkân veren teknik çerezlerdir. Oturum çerezi kategorisinde yer alırlar. Bu çerezlerin engellenmesi halinde web sitesi özelliklerinin kullanılamaması sonucu doğar. Zorunlu çerezlerin kullanımı için ziyaretçilerimizin onayı gerekmemektedir.
Analitik Çerezler: (www.selvimobilya.com.tr) web sitesi deneyiminizi iyileştirmek amacıyla analitik çerezler kullanmaktadır. Analitik çerezler, ziyaretçilerimizin web sitesi nasıl kullandığını (örn; hangi sayfaları ziyaret ettiğini, ziyaret süresini vb.) anlamamızı sağlar. Böylelikle (www.selvimobilya.com.tr) sunduğu içerikleri geliştirebilir ya da web sitesi tasarımını değiştirebilir.
İşlevsellik Çerezleri: Web sitesini tekrar ziyaret ettiğinizde dil tercihlerinizin, bölge seçiminizin vb. hatırlanmasına olanak sağlar.
Hedefleme/Reklam Çerezleri: (www.selvimobilya.com.tr) web sitesinde hedefleme ve reklam amacıyla farklı birinci taraf ve üçüncü taraf çerezler kullanmaktadır. Bu çerezlerin tarayıcının ayarlarının değiştirilerek engellenmesi mümkündür.
İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KİMLERE VE HANGİ AMAÇLA AKTARILABİLECEĞİ
Toplanan çerez kayıtlarınız SELVİ MOBİLYA tarafından, yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda; talep ettiğinde yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına 6698 sayılı Kanun’un 8. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.
KİŞİSEL VERİLERİNİZİ TOPLAMANIN YÖNTEM VE HUKUKİ SEBEPLERİ
Kişisel verileriniz, SELVİ MOBİLYA tarafından elektronik ortam veri aktarım araçları ile toplanmaktadır. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz; 6698 sayılı Kanun’un 5.maddesinde bulunan “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” yönündeki kişisel veri işleme şartı kapsamında otomatik yollar ile işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
İLGİLİ KİŞİLERİN HAKLARI İÇİN SELVİ MOBİLYA’YA BAŞVURU
İlgili kişi olarak, 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin bir talebiniz olması durumunda; Ön Büro’dan temin edebileceğiniz Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Başvuru Formu’nu belirtilen usul ve esaslar doğrultusunda doldurarak veya Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile öngörülen asgari koşulları sağlayan başvurunuz ile; selvimodulermobilya@hs01.kep.tr KEP adresine, info@selvimobilya.com.tr e-mail adresimize mobil imzalı yahut e-imzalı olarak ileteceğiniz ileti ile veya Karayolları Mahallesi 567 Sokak No:23 Gaziosmanpaşa/İstanbul adresimize şahsen yapacağınız ıslak imzalı yazılı başvuru veya noter kanalı ile başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız başvuruyu SELVİ MOBİLYA olarak, talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, SELVİ MOBİLYA tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.
Bu kapsamda ilgili kişi olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz;  
a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
e) Kanun’un 7 nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme